Friday, 9 September 2011

Wanita Paling Gemuk di Dunia


seorang wanita yang kini mempunyai berat badan 317.51 kg secara rasmi menjadi wanita paling gemuk di dunia. pauline potter 47 berkata, dia kini berhasrat mengurangkan berat badan supaya dapat menikmati kehidupan semula. lelaki sebelum ini menganggap dia `dewi seks’ dan dia mengadakan seks setiap hari. dia menjalani kehidupan yang sukar dan tidak boleh berpusing ketika tidur, malah tidak muat untuk masuk ke dalam kereta.



Thursday, 8 September 2011

Kegilaan Batmanning


ia dipanggil Batmanning (gantungan kelawar). Dan ia mungkin menggantikan Planking  (berbaring secara meniarap), tetapi nampaknya keseronokannya mengatasi aksi bahaya itu.



batmanning bermakna individu itu bergantung secara terbalik dan hanya bertahan sebelah kaki di pintu, besi, pagar, belebas tingkap atau apa saja. Mudah?




Pernah Tengok Babi Laut

pernah tengok khinzir laut aka babi laut. kalau tengok mmg ade rupe mcm babi tapi duduk dalam laut. makhluk ini adalah seperti gabungan babi dan siput. tengok mcm jari manusia pun ade.



Rahsia "Pendrive China" Terbongkar

kite semua tau kan negeri china ni mmg pakar dalam membuat barangan tiruan.selain tu dorg ni jugak kreatif dalam mengubah sesuatu. jom tengok pendrive made in china


tengok dari luar same je mcm biase


dalam pun mcm biase jugak

Wednesday, 7 September 2011

muka dah cantik nak tambah lagi cantik

mcm2 zaman skrg ni.muke dah cantik tp lukis lg nk bg lg cantik.tp cantik jugak kn.kalau buat confirm terpusing leher org tgk.




chopstick + sudu = ???

ade jugak org yg kreatif cipta bende ni..sesuai rasenye utk mkn megi.tp nk bg name ape?


Tuesday, 6 September 2011

Konsert ter'MEGA' Dalam Sejarah


Rod Stewart at Copacabana Beach {3,500,000}



Perayaan Tahun Baru yang menampilkan Rod Stewart dengan kerumunan penonton adalah konsert terbesar yang pernah diadakan. Berlaku di Pantai Copacabana yang indah di Rio de Janeiro di Brazil. jumlah penonton seramai 3,500,000 orang.

Jean-Micheal Jarre Paris La Defense - Une Ville En Concert {2,500,000}



Monday, 5 September 2011

apartment menari

apartment ini dibina di korea selatan untuk memberi ilusi seperti sedang bergerak dan menari apabila kita melaluinya. bangunan ini adalah insprirasi dari movie transformers. rekaan yg sungguh menakjubkan.




Monday, 15 August 2011

Ujian penentuan "GAY"

ujian2 berikut akan menentukan anda adalah seorang gay atau tak..
untuk lelaki sahaja!





DELETED!!







apakah status anda???

Saturday, 21 May 2011

extreme body modification

pelik2 je manusia zaman skrg ni..tuhan dah jd kn elok2 tp masih lg nk modified. kalau lg cantik xpe..tp ni la hasilnye..check it out.










hargailah ape yg kite ade..

Wednesday, 18 May 2011

model dari pencungkil gigi

Stain Monro dari New York City memiliki hobi yang sangat menarik. Dia mencipta model bangunan terhebat dunia hanye menggunakan pengcungkil gigi.  Ini adalah beberapa dari karyanya yang terbaik!













perbezaan kanak2 & org dewasa

ape beza pemikiran kanak2 dan org dewasa??Jika anda adalah orang dewasa, anda mempunyai kemungkinan besar tersenyum lebih dari sekali sambil berfikir tentang bagaimana kanak2 memandang dunia.  kanak2 melihat banyak hal yang berbeza dari kami dewasa. kanak2 akan lebih berfikir ke arah keseronokan dan mindanya masih belum mempunyai byk memori utk memikirkan tenteng sesuatu.













bes kn jd budak2..